Rejsenyt præsenterer: Rejser for singler – på flere måder

26 september 2019 admin

Indtil for ganske få år siden var markedet for pakkerejser primært rettet mod folk, som rejste med hele familien. All inclusive ferier og andre former for ferierejser, som var arrangeret på forhånd, var mestendels forbeholdt kernefamilier og par, både når det handlede om alt det praktiske (hotel værelser og øvrig indkvartering, booking af billetter, tilrettelæggelse af oplevelser og aktiviteter osv.), men rejsekunder er blevet mere kræsne og krævende.

Blot fordi man er single, er det ikke ensbetydende med at man har en indbygget trang til selv at arrangere sine rejser fra start til slut. Solo silden og single fyren kan også have brug for en rejse, hvor alt er klappet og klart – så der kan blive overskud til at nyde ferien, og måske endda skaffe nye bekendtskaber.

Rejs alene sammen med andre

Når du tilmelder dig en single rejse hos et rejsebureau, kan du være sikker på, at du får noget for pengene. På single rejser er der som oftest fokus på enkelte interesse områder, for eksempel kunst og kultur, vin og gastronomi, sport og træning eller natur og oplevelser.

Single rejser er som regel tilrettelagt som grupperejser, hvor alle tilmeldte er singler. Rejsebureauer og agenter, som arrangerer single rejser, er fuldt ud opmærksomme på de særlige behov og ønsker, man måtte have som single rejsende. For eksempel er der lagt vægt på, at alle de irritations momenter, som findes i forbindelse med konventionelle rejser, er udryddet. Du er for eksempel garanteret et enkelt værelse på hotellet uden at skulle betale gebyr.

De fleste single rejser har i øvrigt valg at lade deres gæster indlogere på hoteller og resorts med aldersgrænse – det vil sige, ikke familie venlige steder, således at man slipper for at skulle høre på andre menneskers børn. Og så er der gode faciliteter, som befordrer det hyggelige samvær med de andre singler i rejsegruppen.

Flere Nyheder