Få kompensation, hvis dit KLM fly er forsinket eller aflyst

08 december 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Hollandske KLM står som regel for stabilitet og sikkerhed. Men det kan jo ske, at de er nødt til at forsinke et fly eller endda helt at aflyse det. Det er selvfølgelig møgirriterende som dig, der skulle af sted på ferie, eller dig, der var på vej hjem. Heldigvis har du dog i mange tilfælde mulighed for at få en erstatning, hvis dit fly var forsinket eller aflyst. 

Et sted, hvor du kan tjekke, om du kan få en KLM kompensation, er hos flypenge.dk. De har skabt en beregner, hvor du i løbet af bare to minutter kan finde ud af, om du kan få erstatning eller ej. Det er derfor virkelig værd for dig at bruge tiden på at svare på deres spørgsmål, da der kan være mange penge at hente ved at forsinket eller aflyst fly. 

Hvis du finder ud af, at du har ret til erstatning, vil flypenge.dk hellere end gerne hjælpe dig med at få din erstatning. Det er faktisk det, de lever af. Hvis du får erstatningen, betaler du dem med en procentdel af den. Hvis du ikke får erstatningen, skal du ikke betale noget. 

image

Forholdsvis rettidigt selskab 

KLM ligger nummer 9 over flyselskaber med mange forsinkelser. Det er selvfølgelig ikke en perfekt placering, men det er heller ikke den værste. Du kan derfor regne med, at det er et forholdsvis rettidigt selskab. 

Når et fly bliver aflyst, er det jo ikke noget, som flyselskabet ønsker. De gør jo alt for at få flyet af sted til tiden, da det ellers ville koste dem mange penge. Det er værd at huske på, når du bliver irriteret over, at dit fly var forsinket eller aflyst. 

Det er også værd at huske på, næste gang du overvejer at flyve med KLM. Med de mange afgange de har til blandt andet Asien, er de svære at komme uden om, når du gerne vil derhen. 

Flere Nyheder