Flere arbejder frivilligt på ferien

27 april 2019 Emilie Jacobsen
Flere arbejder frivilligt på ferien

Der er flere og flere, der vælger at udføre frivilligt arbejde, når de er på ferie. Det kan være alt fra at skabe stier, redde havskildspadder og rydde op i et naturområde. Derfor er der mulighed for at udføre lige præcis den form for frivillige arbejde, som du ønsker. 

Grunden til, at der er flere og flere, der vælger at udføre frivilligt arbejde, er, at de søger et formål med deres ferie. De vil ikke bare være turister, der ser passivt på. De vil være en del af lokalsamfundet og hjælpe det. Dermed føler de, at de får en bedre forståelse for det sted, som de er rejst til. 

Samtidig er det en god mulighed for dig for at møde mennesker fra hele verden. Det kan være virkelig sjovt for dig at få venner fra hele verden og kan give dig et nyt perspektiv på verden. 

Det at være frivillig er også en måde at se nogle andre steder i et land end dem, som du normalt ville tage til. Hvis du for eksempel er frivillig i Spanien, kan du komme til mindre landsbyer, som du sikkert ikke ellers ville have besøgt. Mange, der tager til Spanien som turister, ville ellers have besøgt nogle af strandbyerne eller større byer som Barcelona, Madrid eller Malaga. Som frivillig kan du dog netop komme til byer, som du ikke havde overvejet at besøge.

Hvis du rejser af alene, er arbejdet som frivillig med til at gøre, at du har nogle at dele dine oplevelser med. Det er ofte noget af det, der er sværest ved at rejse alene; at du ikke har nogen at dele de mange indtryk med, som en rejse byder på. Når du får nye venner som frivillig, kan du netop tale med dem om alt det, som I oplever i det land, der er nyt for jer alle sammen. 

Flere Nyheder