Rejsenyt: Din rejse til Sydafrika

05 september 2019 Astrid Pedersen
Rejsenyt: Din rejse til Sydafrika

Når rejsen går til fjerne destinationer, er det altid en god idé at holde sig opdateret med de forskellige hoved attraktioner på destinationen. I det følgende vil vi gennemgå diverse must sees i Sydafrika.

Big Five safari

De fleste mennesker forbinder Afrika med den vidtstrakte savanne, hvor biodiversiteten er høj, og hvor vi finder alle de dyr, vi ellers kun ser på tv. med en Big Five safari kan du komme tæt på ”de fem store”, nemlig elefanten, bøflen, leoparden, løven og næsehornet.

Disse er traditionelle mål for storvildt jægere, men på en safaritur får du altså kun lov til at skyde de prægtige dyr med et kamera. Foruden de fem store byder savannen også på giraffer, antiloper, gnuer og gazeller. Er du heldig, har dyrene søde unger, som du kan få glæde og fornøjelse af på afstand. Du må ikke gå glip af de smukke natur oplevelser på savannen, når du besøger Sydafrika.

Det sydafrikanske vinland

Måske har du smagt de fantastiske vine fra Sydafrika, og er nysgerrig på hvor og hvordan disse produceres. Et besøg i Cape Winelands regionen kan give dig svaret på begge dele. Cape Winelands er den førende vin producerende region i Sydafrika, og her kan du altid booke en tur i de smukke vinmarker med indbygget vinsmagning og muligheden for at gøre en god handel.

Spændende historie og interessant storbyliv

Går turen mod en af de fire hovedstæder – Johannesburg, Cape Town, Bloemfontein eller Pretoria – bør du sørge for at planlægge et besøg på byernes museer eller mindesmærker. I Johannesburg finder du eksempelvis Apartheid museet og Hector Pieterson mindesmærket, som begge giver et komplet billede af den stadig igangværende kamp mod apartheid og diskrimination og for demokrati og frihed i et land, som er i stadig udvikling.

Få flere rejsetips til Sydafrika på nytomrejser.dk

Flere Nyheder