Rejsenyt – tips til uhyggelige destinationer

28 august 2019 Astrid Pedersen
Rejsenyt - tips til uhyggelige destinationer

Står ferien for døren – og mangler du inspiration til dit næste rejsemål? Så findes der på nette masser af utraditionelle rejseblogs, du kan besøge. Hvis du er den eventyrlystne type, er det ikke svært at finde interessante fortællinger med tilhørende billeder om eventyrrejser, opdagelsesrejser og rejser, som indebærer nervepirrende og spændende aktiviteter. Her er et par eksempler på ukonventionelle rejse temaer.

Paranormale eventyrrejser

Er du en hund efter spøgelseshistorier, sære fortællinger og beretninger om mennesker, som har haft oplevelser med det hinsides, er det faktisk muligt at tilrettelægge rejser herefter. Der findes indtil flere rejsebureauer, som har specialiseret sig i rejser til hjemsøgte steder og bygninger og andre paranormale forekomster.

Du kan for eksempel tage en rejse til USA og på din tur besøge det famøse Winchester House – og eventuelt tage et smut forbi LaLaurie Mansion i New Orleans, som du måske kender fra American Horror Story, eller The Stanley Hotel i Colorado, som du helt sikkert kender fra Stanley Kubrik filmen Ondskabens Hotel, baseret på Stephen King gyseren af samme navn.

Er budgettet ikke til en udlandsrejse, kan du på vore hjemlige breddegrader besøge Herregård Hessel, hvor mange spøgelsesjægere har oplevet uforklarlige fænomener, og lægge vejen forbi den gamle købmandsbutik i Hobro, hvor ingen rigtig tør handle mere.

UFO rejser

Hvis din interesse går i retning af besøg fra rummet, kan du også finde rejser, som fokuserer på kendte UFO sightings samt lokationer som er kendte for UFO aktivitet. Her er det oplagt at beøsge Roswell i New Mexico, hvor en UFO angiveligt skulle være styrtet ned engang i det forrige århundrede.

Et mindre kendt UFO crash site er Kecksburg i Pennsylvania, hvor du også kan få én på opleveren. Og rækker budgettet, må du endelig ikke snyde dig selv for Nazca linjerne i Peru, som angiveligt skulle være kreeret af vore udenjordiske venner.

Flere Nyheder