Sådan her rejser du bedst i forhold til din økonomi

08 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan her rejser du bedst i forhold til din økonomi

Her giver vi dig nogle gangbare forslag til, hvordan du rejser bedst frem og tilbage fra ferie i forhold til, hvad din økonomi tillader dig

Når man endelig er på ferie, så er man klar til at holde ferie på den måde, man elsker at gøre det eller for den sags skyld på en radikal anderledes måde et helt nyt sted.

Men indtil teleportation bliver en ting, der bliver opfundet, så er vi dødelige stadig bundet til, at vi kan blive transporteret frem og tilbage fra de destinationer, vi har udvalgt sig.

Dette gælder både, hvis man vil over at besøge tante Louise et par dage, eller man skal opholde sig i flere måneder på den anden side af jorden.

Hvordan gør man så det bedst?

Et forslag er at kigge på de rejse-priser, man kan finde på nettet, der ikke bare sammenligner hotelpriser, men også giver dig et opslag over, hvad det koster via de forskellige flyselskaber at rejse med dem.

Dog har man jo næppe brug for en flyver til at besøge familien et par byer væk, og hvem siger da egentlig, at man behøver at flyve, bare fordi det går hurtigst?

Og hvem kan i det hele taget lide at have jetlag?

Man kan jo vælge en busrejse, og det er der da også mange danskere, som gør. Det er måske ikke den mest komfortable måde at rejse på, men den er forholdsvis billig.

Alternativet kan også være at rejse med bil, hvor man deles om udgifterne til brændstof og skiftes til at køre. Forureningen ved at køre bil er stadig markant lavere end ved at flyve.

Er man den virkelig friske person, så kan man også tomle sig vej rundt, hvor man vil hen. Her skal man dog satse på lidt held, men man kan så komme til at opleve noget virkelig spændende, man på ingen måde kunne planlægge hjemmefra.

Flere Nyheder